easy offline web maker software download
Arthur

Arthur Siero

gitaar

Arthur Siero hoorde reeds op 11-jarige leeftijd de muziek van de Franse zigeunergitarist Django Reinhardt. Met veel inspiratie begon hij zijn muzikale studie met het bespelen van de akoestische gitaar in de zigeunertraditie. Zowel muziek uit de jaren ’60, alsmede jazzmuziek hebben zijn interesse. Vanaf begin jaren ’90 is hij intensief gaan spelen in diverse “Hot Club de France” orkesten. In zijn gitaarspel concentreert hij zich op de begeleiding, waarin hij zich, door de jaren heen, heeft gespecialiseerd. Arthur is één van de weinige “Hot Club” gitaristen die een krachtig, strak maar tóch soepel ritme brengt, wat uitstekend aansluit bij de stijl van "Souvenirs".

Arjen

Arjen Keijzer

sologitaar

Arjen Keijzer groeide op in een muzikale familie. Vooral jazz, klassiek en wereldmuziek waren de stijlen waarmee hij groot werd. Als kind startte hij met het spelen van trompet. Later ging hij over op gitaar. Hij speelde diverse stijlen, rock, blues, neo-klassiek. Naast het electrisch geweld bleef de akoestische gitaar hem altijd trekken. In 1999 speelde hij in een latin-swing bandje genaamd Sephora. Zijn liefde voor de muziek van Django Reinhardt won het uiteindelijk van de andere stijlen en hij legde zich daar volledig op toe. Arjen is autodidact. Hij nam deel aan diverse bandjes in de hotclub de France-stijl tot de huidige bezetting in Souvenirs.

Bert

Bert Smits

viool

Bert Smits is klassiek geschoold en volgde vele workshops & masterclasses bij o.a. Marcel Râmba, Tcha Limberger (roemeense viool), Fodor Sándor "Netti", Csasavas en Gipsy Weddingband Nadara (hongaars & transylvaans). Hij treedt al zo'n 30 jaar op in verschillende formaties en speelt momenteel ook in Lollo Meier Quartet en Dragisha.

Igor

Igor Vijzelman

contrabas

Igor Vijzelman (contrabas) begon rond z’n 14e jaar met drums en volgde lessen daarin op de muziekschool , speelde vervolgens in allerlei locale rock – en bluesbands in Arnhem en omgeving en begon toen in z’n twintiger jaren de jazz en jazzrock te ontdekken en studeerde na verschillende omzwervingen een paar jaar drums lichte muziek aan het conservatorium en speelde toen ook in heel veel verschillende jazzcombo’s waaronder ook twee jaar in Zweden , begon toen ook met het geven van drumlessen ,pas in z’n eind dertiger jaren ontdekte hij de contrabas en volgde toen lessen bij de Friese/utrechtse bassist Tjitze Vogel waar hij als drummer zijnde ook mee had gewerkt , daarna begon hij naast z’n werk als drumleraar te spelen in allerlei jazzcombo’s maar ook o.a. in de richting van klezmer en joodse muziek .